Hjem >>  Timberland >>  tilbehør til dame >>  Caps og hatter >>  Timberland Beach Bucket Hat Caps og hatter Blå Tilbehør til dame,timberland salg,verdsatt

Timberland Beach Bucket Hat Caps og hatter Blå Tilbehør til dame,timberland salg,verdsatt

NOK304.18  NOK152.09Du får 50% avslag
  • Modell: Timberland 005427
  • 5968 stk. på lager
  • Timberland Beach Bucket Hat Caps og hatter Blå Tilbehør til dame,timberland salg,verdsatt

Velg ønsket variant:Ant.

Timberland Beach Bucket Hat Caps og hatter Blå Tilbehør til dame,timberland salg,verdsatt_checkout
kjøp timberland sko Timberland tilbehør til dame Caps og hatter , Timberland Beach Bucket Hat Caps og hatter Blå Tilbehør til dame,timberland salg,verdsatt kjøpe timberland mukluk,kjøp på nett hent i butikk

Vår Eastons Beach kvinners hodeplagg har nøytrale farger som går med alt og en bred brem for beskyttelse mot regndråpene og sollys.
Egenskaper:
100% nylon med vannavvisende laminatbelegg
Fôr er 90% polyester, 10% bomull
Teknologi:
Vannbestandig TILBEHØR:
Våre vannbestandig tilbehør motstå vanninntrengning på grunn av deres fabrikasjon og materialene som brukes, og tilbyr mild beskyttelse mot dusjer og fuktige forhold. Som de Arent tapet er noen vanninntrengning mulig i vått vær.
PUSTENDE:
Disse produktene er bygget med pustende teknologi for å gi overlegen fuktighetskontroll. Denne avanserte teknologien kanaler fuktighet inne i plagget vekk fra kroppen til det ytterste laget for å holde deg varm, tørr og komfortabel.

Kommer du til å kjøpe Timberland Beach Bucket Hat? Alle produktene fra Timberland har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Timberland Beach Bucket Hat og motta den innen få dager. Vårt mål hos Timberland Outlet Selger 2017 Norge er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av mote utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Beskrivelse

Farge: Blå

Copyright © 2018 www.rogaine4less.com. Powered by rogaine4less.com